A A+

Activitati

Printre activitatile sustinute de OMNIASIG VIG se numara urmatoarele: activitati de preventie, activitati sociale, activitati culturale, activitati pentru protectia mediului, activitati sportive si actiuni de voluntariat.

Activitati de preventie

Trafic rutier

Participarea la traficul rutier necesita responsabilitate si constiinciozitate din partea celor implicati. In colaborare cu diferite asociatii si organizatii, OMNIASIG VIG doreste sa atraga atentia atat a soferilor asupra importantei conducerii responsabile, cat si celorlalti participanti la trafic, respectiv pietonii. O atentie mai deosebita trebuie oferita celor mai vulnerabili participanti la trafic, respectiv copiii si cetatenii in varsta.

OMNIASIG VIG se implica in proiecte legate de participarea in calitate de soferi a persoanelor in varsta la traficul rutier. Prin aceste proiecte se urmareste oferirea unor sfaturi practice si utile pentru persoanele in varsta referitoare la sanatate, folosirea masinii si a tehnologiei moderne de telecomunicatii.

OMNIASIG VIG urmareste reducerea numarului de accidente de circulatie rezultate din traficul rutier unde sunt implicate vieti omenesti.

Linkuri utile: www.politiarutiera.ro, www.igpr.ro , www.112.ro

Incendii

Activitatea de prevenire a incediilor in Romania are o traditie lunga. Pentru a asigura un nivel optim al preventiei incendiilor, OMNIASIG VIG a imbunatatit calitatea de intretinere a instalatiilor de prevenire a incendiilor atat la nivel central, cat si la nivelul tuturor sucursalelor din teritoriu.

OMNIASIG VIG, in colaborare cu institutiile de profil, organizeaza campanii de informare in randul cetatenilor pentru constientizarea preventiei si pentru a duce la impiedicarea sau reducerea aparitiei incendiilor.

OMNIASIG VIG urmareste reducerea numarului de incendii, diminuarea consecintelor acestora si, mai ales, pierderea de vieti omenesti ca urmare a incendiilor.

Linkuri utile: www.igsu.ro , www.112.ro

Dezastre naturale

In ultimii ani, natura a devenit si mai imprevizibila, iar OMNIASIG VIG este constienta ca, in caz de dezastre natural, responsabilitatea este foarte importanta. Din acest motiv oferim clientilor nostri servicii de asigurare si de despagubire cat mai avantajoase.

Mai mult, OMNIASIG VIG incurajeaza si ajuta prin eforturi financiare atenuarea impactului negativ al fenomenelor naturale cauzate de inundatii, cutremure si alunecari de teren, dar si constientizarea oamenilor cu privire la pasii de urmat in cazul producerii acestor VIG situatii extreme.

OMNIASIG VIG urmareste reducerea impactului unor dezastre naturale asupra bunurilor si vietilor omenesti.

Linkuri utile: www.smurd.ro , www.igsu.ro , www.112.ro , www.infp.ro

Activitati sociale

OMNIASIG VIG sustine diverse actiuni umanitare pentru ajutarea copiilor, persoanelor cu dizabilitati, batranilor si grupurilor sociale defavorizate. Sustinerea activitatilor umanitare se face prin organizarea actiunilor de voluntariat prin intermediul ONG-urilor (fundatiilor, asociatiilor), la care participa angajatii OMNIASIG VIG din toata tara.

OMNIASIG VIG sprijina educatia si contribuie prin actiunile sale de voluntariat la dezvoltarea societatii, prin contributia acordata la informarea si educarea copiilor, principalul "motor" al dezvoltarii.

Activitati culturale

OMNIASIG VIG sprijina valorile traditionale romanesti si promoveaza cultura nationala prin sustinerea diferitelor proiecte care au aceasta tematica. Compania a sustinut de-a lungul timpului o serie de evenimente culturale (concerte, expozitii de pictura, reprezentatii din domeniul teatrului, evenimente artistice etc.).

Pe pagina de Intranet a societatii este incurajata participarea angajatilor la diverse proiecte care vizeaza domeniul cultural - artistic.

Activitati pentru protectia mediului

OMNIASIG VIG este constienta de importanta mediului inconjurator si de faptul ca toata lumea trebuie sa contribuie la protectia lui. Sustinem o viata "verde" in tot ceea ce inseamna consumul zilnic de resurse realizat de societatile comerciale sau de oameni. Participam activ la proiectele care protejeaza mediul si incurajam prin actiunile noastre dezvoltarea sentimentului ecologist in semenii nostri deoarece Terra apartine si generatiilor viitoare si de aceea suntem cu totii datori sa o pastram in bune conditii.

Activitati sportive

Conform devizei "mens sana in corpore sano", OMNIASIG se implica, prin intermediul diferitelor evenimente desfasurate in intreaga tara, in activitati sportive precum: fotbal, handbal, tenis, arte martiale etc.

O viata activa a carei deviza este sportul, este o viata sanatoasa. De aceea, OMNIASIG incurajeaza in randul angajatilor sai orice manifestare de acest gen, prin participarea acestora la activitati sportive de tipul maratonului, curselor de ciclism etc.

Actiuni de voluntariat

OMNIASIG sprijina comunitatea prin implicarea activa a tuturor angajatilor companiei in activitatile de responsabilitate sociala si voluntariat.

Angajatii OMNIASIG se pot implica intr-unul dintre domeniile social umanitare promovate in cadrul companiei, in functie de alegerea lor, data de afinitatile personale si de modul in care acestia inter-relationeaza cu ceilalti semeni.

Toti clientii si partenerii nostri sunt invitati sa participe alturi de noi la aceste actiuni de voluntariat.