A A+

Angajatii nostri

OMNIASIG VIG stie ca angajatii calificati si motivati reprezinta cheia dezvoltarii si a succesului. De aceea, are mare grija de angajatii sai prin crearea unui mediu de lucru potrivit in care acestia sa se simta confortabil si care sa le permita sa se dezvolte cu succes atat pe plan profesional, cat si personal.

In cadrul OMNIASIG VIG este promovata dezvoltarea angajatilor. Cursurile de training sunt realizate in concordanta cu planul de training si dezvoltare al companiei si sunt orientate catre imbunatatirea performantelor angajatilor. OMNIASIG VIG organizeaza cursuri de training sustinute de lectori externi si interni si trateaza subiecte precum vanzarile, asigurarile, tehnologia informatiei, satisfactia clientilor si angajatilor.

OMNIASIG VIG implementeaza masuri individuale sau colective pentru imbunatatirea sigurantei si sanatatii la locul de munca, inclusiv masuri privind prevenirea incendiilor, imbunatatirea calitatii aerului, cat si asigurarea unor conditii ergonomice a spatiului de lucru. OMNIASIG VIG organizeaza cursuri practice si teoretice despre respectarea regulilor in traficul rutier. Sanatatea angajatilor este masurata periodic prin efectuarea de analize medicale de catre personalul de specialitate.