A A+

Asigurari persoane fizice

Siguranta ta si a familiei se afla in mainile tale si iti doresti sa ii poti proteja pe cei dragi, sa stii ca sunt la adapost de accidente, ca sanatatea le este asigurata si ca va veti bucura de experientele placute ale calatoriilor. Vrei sa fii sigur ca locuinta si masina, poate cele mai valoroase investitii de pana acum, vor reprezenta doar surse de confort si nu motive de neliniste. Iar cand vine vorba de locul tau de munca, trebuie sa ai siguranta ca profesionalismul tau nu este pus niciodata sub semnul intrebarii.

Auto

Masina iti aduce confort si independenta, in viata de zi cu zi, in vacante, in afaceri. Circuli zilnic pe drumurile publice si, de cele mai multe ori este o adevarata provocare. Un singur moment de neatentie din partea ta sau a celorlalti participanti la trafic poate insemna cheltuieli insemnate cu reparatia masinii.

Locuinte

Locuinta poate fi cea mai valoroasa investitie pe care ai facut-o pana acum si, in mod sigur, este bunul tau cel mai drag, te reprezinta si iti ofera confortul dorit atat tie, cat si familiei.

Fenomenele naturale cu potential distructiv, care pot afecta zona in care locuim, dar mai ales riscurile cu o frecventa mai crescuta precum  incendiile, exploziile,  furtul, implica o atentie sporita in alegerea  asigurarii de locuinta, care trebuie sa fie adaptata nevoilor tale de protectie.

Sanatate

Asigurarile voluntare de sanatate inseamna protectie, siguranta, incredere, confort oferind acces rapid la servicii medicale de calitate.

Calatorie

Calatoresti, pleci in vacante, mergi la studii, la specializari sau profesia ta presupune deplasari lungi sau dese. Oricare ar fi motivul, experienta unei calatorii in strainatate iti poate oferi amintiri de nepretuit.

Accidente

Curiozitatea noastra nu are limite. Exploram, montam, reparam, cream, iar accidentele ne pot surprinde in cele mai neasteptate momente si sanatatea sa fie pusa in pericol. Pentru aceste situatii a fost creata asigurarea de accidente. Chiar daca nu putem schimba cursul evenimentelor, putem sa-ti oferim protectie financiara care sa compenseze prejudiciul suferit si sa ajute in drumul spre refacere.

Raspundere civila

Ai ales o cariera care implica raspunderi deosebite: medic, farmacist, , avocat, notar, administrator judiciar, lichidator, auditor, arhitect, inginer, proiectant, contabil; stim ca de munca ta depinde viitorul familiei tale, iar noi ne asumam riscul pentru ca tu sa profesezi cu placere.

Agricole

Experienta ultimilor ani ne-a dovedit ca fenomenele naturale si nu numai, reprezinta riscuri majore atat pentru productiile agricole, cat si pentru cresterea animalelor si pasarilor. Cu ajutorul asigurarilor agricole, efectele dezastrelor pot fi “imblanzite”.