A A+

Auto

Masina iti aduce confort si independenta, in viata de zi cu zi, in vacante, in afaceri. Circuli zilnic pe drumurile publice si, de cele mai multe ori este o adevarata provocare. Un singur moment de neatentie din partea ta sau a celorlalti participanti la trafic poate insemna cheltuieli insemnate cu reparatia masinii.

In drum spre casa sau in calatorie, pe timp de vara sau iarna, siguranta este prioritatea numarul 1. Iar daca iti iei toate masurile de precautie, te poti relaxa si poti porni la drum.

CASCO

CASCO iti ofera protectie standard pentru cele mai frecvente riscuri, si poate fi usor personalizat adaugand acoperiri suplimentare.

CASCO ECOnom

Casco ECOnom iti ofera cea mai importanta protectie de care ai nevoie pentru masina ta – acoperirea riscului de accidente cu alte vehicule.

VIVA CASCO

VIVA CASCO iti ofera acoperire completa, tip TOATE RISCURILE, dar permite si ajustarea in functie de necesitatea de protectie. In plus, include si Asistenta Rutiera.

RCA

Asigurarea RCA nu inseamna doar obligatie si responsabilitate. Ai nevoie sa te asiguri ca in cazul in care conducatorul auto care a suferit o dauna este despagubit. In caz contrar, acesta se poate indrepta impotriva ta in justitie pentru recuperarea pagubei.