A A+

Identitate

VIZIUNE

Vrem sa schimbam perceptia oamenilor despre ceea ce inseamna o companie de asigurari si aspiram la un nivel de excelenta in ceea ce facem. Dorim ca abordarea noastra sa fie personalizata, pentru ca fiecare client este unic.

Ne facem meseria cu maximum de profesionalism ca si consilier financiar al familiei, dar si ca un partener de afaceri pe care clientii se pot baza indiferent de situatie.

 

MISIUNE

 

Investim resurse pentru a ne intelege clientii si ne dedicam intreaga noastra activitate satisfacerii nevoilor lor de asigurare.

Suntem peste tot, aproape de fiecare client in parte.

 

Evoluam si venim in permanenta cu solutii din punct de vedere al produselor, serviciilor si tehnologiei oferite.

VALORI

Oamenii

Ne identificam cu oamenii in tot ceea ce facem si sustinem prezentul si viitorul omului.

Tratam cu tot respectul omul, fiinta umana, clientul, partenerul, angajatul, colegul oricare ar fi pozitia sa printre noi.

Credem cu tarie in oameni si in contributia adusa de ei la imbunatatirea vietii semenilor lor. Ne bazam pe oameni in tot ceea ce facem si in ceea ne dorim sa realizam mai bine. Dorim sa impartasim cu oamenii proiectele, sperantele, bucuriile, implinirile, dar si asteptarile.

 

Suntem decisi sa fim oameni in tot ceea ce facem, in activitatile noastre si sa contribuim la evolutia fiintei umane. Si nu numai cand vorbim despre asigurari.

Excelenta

Organizatia noastra si noi toti ca oameni ne propunem sa atingem excelenta in activitatea noastra.

Suntem perfectionisti si imbunatatim in permanenta ceea ce facem pentru ca investim energie si cunostinte si suntem dedicati.

Credem in evolutie, credem in mai bine si in depasirea standardelor si vrem sa fim perceputi ca atare prin actiunile si comportamentul nostru.

Increderea

Ai incredere, suntem creati ca sa ne ocupam in locul tau de riscurile asigurabile care ti se pot intampla.

Relatia de incredere dintre noi este tot ce conteaza pe toata durata colaborarii noastre. Este similara cu increderea acordata medicului tau: mergi la controale medicale ca sa previi boala, iar in caz ca patesti ceva, ai incredere totala in el ca va rezolva situatia aparuta.

Suntem o entitate puternica din punct de vedere financiar care isi consolideaza increderea dobandita in fiecare an al existentei sale.

Autenticitatea

Urmarim atat tendintele pietei cat si nevoile clientilor, insa nu copiem si nu ne repetam.

 

Ne plac inovatiile si incurajam abordarile avangardiste. Nu vrem sa pretindem ca putem prezice viitorul; noi traim viitorul in prezent.

Integritatea si Transparenta

Apreciem si promovam un comportament onest, corect si integru in toate aspectele si actiunile noastre.

Ne preocupam in permanenta de educarea clientilor nostri pentru ca acestia sa constientizeze importanta si necesitatea produselor de asigurare.

Informam clientii intotdeauna corect despre potentialele riscuri existente si le oferim protectie reala prin serviciile oferite in domeniul asigurarilor

RESPONSABILITATEA NOASTRA

OMNIASIG VIG  este responsabil in activitatile sale, fata de:

Clienti

OMNIASIG VIG, prin experienta si puterea sa financiara, are grija de clientii sai de peste 18 ani. Satisfactia acestora este masurata prin diferite studii de cercetare, chestionare si prin monitorizarea continua a reclamatiilor si a sugestiilor primite.

 

OMNIASIG VIG acorda o mare atentie catre serviciile post-vanzare, in special celor legate de despagubirea prompta si corecta. Orice client asigurat la OMNIASIG care a suferit o dauna, o poate semnala la numarul de telefon contact center 021 9669 apelabil din orice retea de telefonie fixa sau mobila.

OMNIASIG VIG are o retea teritoriala vasta, care acopera toate judetele tarii, astfel incat clientii pot accesa rapid serviciile noastre.

OMNIASIG VIG este certificata de catre SRAC conform standardului ISO 9001:2008. Acest standard atesta clientilor nostri faptul ca OMNIASIG VIG functioneaza in acord si pe baza unui sistem de calitate recunoscut international, reprezentativ atat pentru calitatea produselor si serviciilor oferite, cat si pentru managementului organizatiei.

Furnizori

OMNIASIG isi dezvolta relatiile cu furnizorii bazandu-se pe toleranta, respect reciproc si pe o atitudine non-discriminatorie, luand, totodata, in considerare normele etice si legale aflate in vigoare. In selectarea unui furnizor de servicii OMNIASIG solicita oferte multiple, le compara si, in functie de pret si calitate, alege acel furnizor care ofera cele mai bune servicii din punct de vedere al calitatii si al pretului.

Actionari

OMNIASIG adopta o strategie care vizeaza dezvoltarea durabila si echilibrata a companiei. Astfel, investitorii beneficiaza de profitabilitate pentru investitiile efectuate, pe termen lung.

Impactul asupra mediului

OMNIASIG crede intr-un viitor verde. Din acest motiv, compania este orientata spre dezvoltarea de produse care vor contribui la scaderea efectelor negative asupra mediului.

Impreuna cu angajatii sai, OMNIASIG promoveaza folosirea economica a energiei si adoptarea altor "masuri" verzi.

OMNIASIG ii incurajeaza pe angajatii sai sa foloseasca energia electrica, apa si alte resurse limitate in mod responsabil, sa printeze mesajele din e-mail doar daca este absolut necesar.

Comunitate

Fiind o companie lider pe piata asigurarilor, OMNIASIG are o reputatie puternica in randul societatii civile si doreste sa fie un lider si din punct de vedere al responsabilitatii sociale prin tot ceea ce intreprinde pentru comunitatea din care face parte.

STABILITATE FINANCIARA

OMNIASIG Vienna Insurance Group deține un program complex de reasigurare care acopera toate portofoliile importante subscrise si permite transferul riscurilor, conferind stabilitate financiara. Dintre companiile situate in topul mondial al reasiguratorilor cu care OMNIASIG Vienna Insurance Group are incheiate relatii de parteneriat enumeram: Gen Re (rating AA+ Standard&Poor's), Swiss Re (rating AA- Standard&Poor's), Hannover Re (rating AA- Standard&Poor's), Partner Re (rating A+ Standard&Poor's), Sindicate Lloyd's (rating A+ Standard&Poor's), VIG Re (rating A+ Standard&Poor's), SCOR (rating A Standard&Poor's), Mapfre Re (rating A Standard&Poor's), Endurance (rating A Standard&Poor's), XL Re (rating A Standard&Poor's).