A A+

LOCUINTE

Locuinta poate fi cea mai valoroasa investitie pe care ai facut-o pana acum si, in mod sigur, este bunul tau cel mai drag, te reprezinta si iti ofera confortul dorit atat tie, cat si familiei.

Fenomenele naturale cu potential distructiv, care pot afecta zona in care locuim, dar mai ales riscurile cu o frecventa mai crescuta precum  incendiile, exploziile,  furtul, implica o atentie sporita in alegerea  asigurarii de locuinta, care trebuie sa fie adaptata nevoilor tale de protectie.

VIVA CASA

VIVA CASA este prima asigurare de locuinta care iti ofera protectie tip TOATE RISCURILE. In plus, include si Asistenta tehnica la domiciliu

GARANT

Asigurare complexa a locuintei ce iti permite alegerea acelor riscuri pe care le consideri necesare protectiei optime a locuintei si bunurilor. Include optiunile de raspundere civila fata de terti si protectia pentru accidente.

GARANT SUMMUM

Protectie prin pachetele de riscuri ce includ acoperiri atat pentru riscurile catastrofale (cutremure, inundatii, aluncari de teren), cat si pentru riscurile cu frecventa crescuta: incendiu, trasnet, explozie, caderi de corpuri, fenomene atmosferice sau furt.

GARANT AMPLUS

GARANT AMPLUS ofera un plan de asigurare prestabilit pentru care alegi suma cu care vrei sa iti asiguri locuinta si bunurile. In plus, include si sectiunea de raspundere civila fata de terti si servicii de asistenta tehnica la domiciliu.

PAD

Asigurarea obligatorie a locuintei este baza de pornire pentru asigurarea corespunzatoare a locuintei impreuna cu asigurarile facultative.

PLATA RAPIDA A DAUNELOR

PLATĂ FĂRĂ CONSTATARE, FĂRĂ ACTE ȘI HÂRTII – Te despăgubim pe cuvânt de onoare

Pentru daune de maxim 2.000 lei