A A+

RASPUNDERER CIVILA

Indiferent ca esti medic, notar, avocat, contabil, arhitect, inginer, administrator de imobil, proprietar, chirias sau ai ca pasiune vanatoarea, atat in viata de zi cu zi, cat si in profesia ta, raspunderile sunt esentiale. Asigurarile de raspundere civila iti ofera siguranta ca profesionalismul, munca si activitatile tale nu sunt puse niciodata sub semnul intrebarii.

RASPUNDERE CIVILA PROFESIONALA

Ai ales o cariera care implica raspunderi deosebite: medic, farmacist, , avocat, notar, administrator judiciar, lichidator, auditor, arhitect, inginer, proiectant, contabil; stim ca de munca ta depinde viitorul familiei tale, iar noi ne asumam riscul pentru ca tu sa profesezi cu placere.

RASPUNDERE CIVILA D&O

Pentru functiile de administrator, membru al directoratului sau al consiliului de supraveghere asigurarea de raspundere profesionala este obligatorie prin lege.

ALTE RASPUNDERI CIVILE

Pentru societati de paza si protectie, intermediari de transporturi rutiere (casa de expeditie), operatori de manevra feroviara, operatori de transport feroviar, operatori de transport rutier aflati in insolventa, unitati de service auto etc.