A A+

Asigurari persoane juridice

La inceput de drum sau deja pe culmile succesului, afacerea inseamna deopotriva posibilitati, optimism si curaj. Din perspectiva succesului afacerii, nu trebuie omis unul unul dintre principalele dezavantaje ale managementului, si anume riscul.

Calitatea de administrator sau manager implica responsabilitati si decizii cu impact major si direct asupra afacerii. O strategie buna si o gandire vizionara, alaturi de protectia activelor societatii, pot conduce afacerea catre succesul dorit.

Deoarece fiecare afacere este unica, este nevoie de un plan de asigurare potrivit. In concluzie, asigurarea bunurilor si angajatilor tai este cea mai buna decizie pe care ai putea sa o iei vreodata pentru asigurarea continuitatii afacerii tale.

Auto

Masinile sunt motorul afacerii, alege protectia personalizata conform necesitatilor afacerii sau cea tip TOATE RISCURILE si lucrurile vor fi mereu in continua miscare.

Bunuri si cladiri

Baza de pornire pentru asigurarea afacerii este locatia in cadrul careia se desfasori activitatea, la care se adauga bunurile continute, inclusiv cele casabile, stocurile, echipamentele si instalatiile, chiar si profitul

Angajati

O afacere nu poate fi condusa spre succes fara una dintre cele mai importante resurse ale sale: angajatii. Ei preiau din pasiunea ta, o transpun in activitatea lor si o transmit mai departe clientilor tai. Iata de ce trebuie sa ai grija si de ei si sa-i protejezi.

Raspundere civila

Este important sa ai in vedere impactul afacerii asupra angajatilor, clientilor, vecinilor si a altor persoane ce pot fi direct afectate.

Tehnice

Protectia utilajelor, masinilor-unelte, instalatiilor – (MB); echipamentelor electronice - (EEI); lucrarilor de constructii-montaj (CAR/EAR)

Transport

Pentru transport terestru, maritim si aerian; CARGO, valori, containere

Financiare

Garantii contractuale - produs destinat societatilor ce activeaza in domeniul constructiilor pentru constituirea garantiilor pentru depunerea ofertelor, incheierea si derularea contractelor de achizitie publica.

Socientati de turism - asigurarea de insolvabilitate sau falimentul agentiilor de turism privind rambursarea cheltuielilor de repatriere si/sau a sumelor achitate de catre turist.

Maritime si avitatie

Maritime

  • Asigurarea maritima optionala a navelor (H&M)
  • Asigurarea maritima facultativa a navelor de agrement
  • Asigurarea constructorilor de nave (Builders’ Risks)
  • Asigurarea de raspundere a Reparatorului de Nave (Shiprepairers’ Liability)
  • Asigurarea porturilor si Terminalelor (Terminal Operators)
  •  Asigurarea riscului de neplata a salariilor personalului navigant roman imbracat in nave sub pavilion roman sau strain (CREWING)
  • Asigurarea P&I: asigurarea de protectie si despagubire
 

Aviatie

Protectie pentru: aeronave; accidente; raspundere civila fata pasageri, bagaje si marfa; raspundere civila fata de terti; raspundere civila pentru aeroporturi, Administratia de Control a Traficului Aerian si furnizorii de servicii aviatice.

Agricole

Experienta ultimilor ani ne-a dovedit ca fenomenele naturale si nu numai, reprezinta riscuri majore atat pentru productiile agricole, cat si pentru cresterea animalelor si pasarilor. Cu ajutorul asigurarilor agricole, efectele dezastrelor pot fi “imblanzite”.