Casco ECOnom – Casco pentru un buget redus, pentru cele mai costisitoare daune

Conform unui studiu realizat în decembrie 2019 de Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie (IRES) pentru Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR), 85% dintre șoferii români consideră că asigurarea CASCO este utilă, dar 78% nu au încheiat o astfel de poliță de asigurare. Cei mai mulți dintre respondenți (52%) sunt interesați de contravaloarea reparațiilor plătite de asigurători în baza polițelor CASCO și solicită service-urilor să le comunice suma plătită de acestea ca despăgubire

Aceste cifre indică interesul crescut al românilor față de asigurarea CASCO, riscurile acoperite și beneficiile pe care aceasta le poate oferi.

Este important să fim precauți și să avem grijă de mașina cu care circulăm constant. Trebuie să fim responsabili în trafic și să respectăm regulile de circulație, dar există și momente care nu țin de noi și pentru care ar fi bine să fim protejați.

În acest sens, OMNIASIG, din grijă față de clienți, vine în întâmpinarea acestora cu o soluție potrivită și pentru un buget redus, CASCO ECOnom, un produs inovator, cu acoperiri pentru cele mai frecvente și costisitoare daune. Polița se adresează atât persoanelor fizice cu vârsta de peste 30 ani, cât și celor juridice, care dețin autoturisme rulate, înmatriculate în România, cu vechimea cuprinsă între 6 și 20 de ani*. Și cel mai important, este adaptabilă în funcție de necesitățile și bugetul fiecărui client.

Casco la preț MIC. Protecția de care ai nevoie pentru mașina ta, acum și pentru un BUGET REDUS!

Adaptat pieței, cu un preț competitiv, foarte accesibil și adecvat riscurilor pe care le acoperă, Casco ECOnom are un tarif începând de la doar 500 lei/an și este disponibil în trei variante de sumă asigurată*: 7.500 lei, 15.000 lei sau 30.000 lei**.

 

Ai ASISTENȚĂ RUTIERĂ inclusă!

Asigurarea Casco ECOnom include un avantaj foarte important: ai inclusă Asistența Rutieră pentru autoturismele cu vechime maximă de 10 ani. Această facilitate te asigură că, dacă întâmpini probleme în trafic și mașina ta nu se mai poate deplasa, un specialist îți va veni în ajutor, pentru reparații la locul incidentului, de exemplu: tractarea autoturismului, sau transportul și/sau cazarea ta și a persoanelor din mașină.

 

Casco ECOnom are acoperire pe teritoriul României și oferă protecție, pentru:

  • coliziuni cu alte autovehicule (cu excepția evenimentelor acoperite de o poliță obligatorie RCA a șoferului vinovat), inclusiv în cazul conducerii autoturismului asigurat de către alte persoane (de peste 30 de ani) decât asiguratul (persoană fizică).
  • daune produse de fenomene ale naturii: grindină, ploaie torențială, furtună, tornadă, avalanșă de zăpadă, inclusiv copaci sau crengi prăbușite pe autoturismul asigurat în urma furtunii;

Încheie acum asigurarea facultativă Casco ECOnom și vei avea parte de:

  • Acces la o rețea extinsă la nivel național de Service-uri Auto partenere OMNIASIG, care îți garantează promptitudinea și calitatea reparațiilor;
  • Servicii de Asistență Rutieră pentru autoturisme cu vechimea mai mică de 10 ani);
  • Perioadă de asigurare în funcție de nevoile tale – 6 sau 12 luni;
  • Plata despăgubirilor direct către tine (în sistem regie proprie, fără documente de reparație).

Pentru mai multe detalii, intră pe www.omniasig.ro sau solicită informații oricărui reprezentant OMNIASIG.

 

* Sunt excluse autoturismele care sunt utilizate în activităţi de taximetrie, rent-a-car, pază şi protecţie, şcoli de șoferi sau pentru probe.

** Suma asigurată nu este corelată cu valoarea de piață a autoturismului.

 

Toate articolele Articolul următor