CASCO ECOnom

Protecția pentru flota companiei tale, la un tarif foarte accesibil
Solicită oferta
Ce trebuie să știi despre asigurarea auto facultativă CASCO ECOnom?
Auto_CASCO Econom
Ce trebuie să știi despre asigurarea auto facultativă CASCO ECOnom?

Traficul aglomerat, fenomene ale naturii1, șoferii grăbiți sau, pur și simplu, ghinionul pot fi doar câteva dintre elementele din cauza cărora se poate întâmpla un eveniment neplăcut. Fie că vorbim despre o coliziune ușoară cu o altă mașină, sau despre un accident sau fenomene ale naturii1 care provoacă daune mai mari mașinilor din flota ta, e important să închei o asigurare facultativă CASCO, pentru a scăpa de grija unor cheltuielile costisitoare pentru reparații. CASCO ECOnom este o asigurare cu un tarif foarte accesibil, care  acoperă riscul de accidente cu alte vehicule, pe teritoriul României, dacă vina este a celui care conduce mașina asigurată sau dacă celălalt ­șofer implicat în accident nu are o asigurare obligatorie pentru răspundere civilă auto (RCA) valabilă la data producerii evenimentului, precum și în cazul daunelor produse de grindină, ploaie torențială, furtună, tornadă, avalanșă de zăpadă sau prăbușirea unui copac pe mașină2. În plus, în polița CASCO ECOnom vei avea inclus și serviciul de ASISTENȚĂ RUTIERĂ, pentru mașinile din flota ta cu o vechime mai mică de 10 ani.

Descoperă mai multe despre asigurarea CASCO ECOnom
Auto_CASCO Econom
Descoperă mai multe despre asigurarea CASCO ECOnom

CASCO ECOnom este o poliță foarte accesibilă de asigurare auto facultativă, cu un tarif adecvat riscurilor pe care le acoperă și sumei asigurate, începând de la 500 lei/an și o acoperire structurată pe trei nivuri:

  • suma asigurată - 7.500 lei;
  • suma asigurată - 15.000 lei;
  • suma asigurată - 30.000 lei.
Alege asigurarea CASCO ECOnom și ai acoperire pentru:
Accident 2
Daune rezultate în urma unui accident cu altă mașină

În România, chiar dacă vina este a celui care conduce mașina asigurată sau dacă celălalt șofer nu are o asigurare obligatorie de răspundere civila auto (RCA) valabilă

Apa
Daune produse de fenomene ale naturii

Grindină, ploaie torențială, furtună, tornadă, avalanșă de zăpadă.

risc
RISCURI

Toate bunurile tale sunt importante și trebuie să aibă o asigurare pe măsură, iar mașinile tale, chiar dacă au mai mulți ani vechime, nu trebuie să facă excepție. Pe lângă asigurarea de răspundere civilă auto obligatorie (RCA), flota ta are nevoie și de asigurare facultativă CASCO, pentru că, în cazul unui accident, reparația mașinilor poate fi costisitoare.

Cu o poliță CASCO ECOnom, scapi de grija cheltuielilor legate de repararea mașinilor din flota ta  în cazul unui accident! CASCO ECOnom îți oferă la un preț accesibil, adecvat riscurilor pe care le acoperă și sumei asigurate, protecția de care ai nevoie pentru flota ta auto: acoperirea riscului de accidente cu alte vehicule, pe teritoriul României, chiar dacă este vina este a celui care conduce mașina asigurată sau dacă celălalt ­șofer nu are o asigurare obligatorie pentru răspundere civilă auto (RCA) valabilă, sau acoperirea unor daune produse de grindină, ploaie torențială, furtună, tornadă, avalanșă de zăpadă sau prăbușirea unui copac pe mașină2.

CASCO ECOnom este o poliță de asigurare foarte accesibilă, care se adresează acum și persoanelor juridice care dețin autoturisme rulate, înmatriculate în România și nu sunt utilizate pentru activităţi de taximetrie, rent-a-car, pază şi protecţie, şcoli de șoferi sau pentru probe.

beneficii
BENEFICII

Atunci când treci printr-o situație dificilă și ai nevoie de ajutor, suntem alături de tine cu serviciile de care ai nevoie, pentru ca tu să treci cu bine peste incident și să îți continui drumul către destinație. În polița ta CASCO ECOnom ai inclusă ASISTENȚA RUTIERĂ, pentru autoturismele cu vechime de maxim 10 ani. Această facilitate te asigură că indiferent ce problemă ai cu maşina, un specialist va veni şi ţi-o va remedia.

Tot ce trebuie să faci este să suni la 021.9669 și poți beneficia de următoarele servicii: asistență la locul producerii incidentului, tractarea mașinii, transportul tău și al celorlalți pasageri la destinație, transport în regim taxi, cazare la hotel.

De asemenea, pentru reparația mașinii, ai acces la o listă extinsă la nivel național de SERVICE-URI AUTO PARTENERE OMNIASIG, în care beneficiezi de siguranța și promptitudinea reparațiilor, precum și de servicii de calitate.

Care sunt avantajele unei asigurări CASCO ECOnom?

Rețea de SERVICE-URI AUTO PARTENERE OMNIASIG, extinsă la nivel național. În aceste service-uri partenere, beneficiezi de siguranța și promptitudinea reparațiilor, precum și de servicii de calitate;

Plata despăgubirilor se poate face și DIRECT CĂTRE ASIGURAT (în regie proprie);

Perioada de asigurare poate fi de 6 sau 12 luni;

Ai la dispoziție numărul 021.224.01.01, de unde poți oricând afla stadiul dosarului tău de daună;

Ai inclusă asistența rutieră la locul producerii incidentului, dacă autoturismul este eligibil3.

1  Sunt acoperite daunele produse de urmatoarele fenomene atmosferice: grindină, ploaie torențială, furtună, uragan, taifun, ciclon, tornadă, avalanșă de zăpadă, în limitele și conform condițiilor de asigurare.

2 Sunt acoperite daunele produse ca efect indirect al riscurilor grindină, ploaie torențială: furtună, uragan, taifun, ciclon, tornadă, avalanșă de zăpadă, dar atribuite acestor riscuri ca fiind cauze active și dominante.

3  Serviciile de asistență rutieră sunt incluse în polița CASCO, doar dacă autoturismul este eligibil (poți opta pentru aceste servicii doar dacă utilizezi un autoturism personal, cu o  vechime de până la 10 ani).

Documente utile
Asigurări auto
Traficul aglomerat, fenomene ale naturii1, șoferii grăbiți…

Traficul aglomerat,…

Vezi produs
Asigură-ți continuitatea afacerii tale chiar și atunci când…

Asigură-ți continuitatea afacerii tale chiar și atunci când mașinile pe care le deții în flota companiei se defectează. Mașinile de serviciu pe care le folosesc angajații tăi…

Vezi produs
Atunci când continuitatea afacerii tale depinde de mașinile…

Atunci când continuitatea afacerii tale depinde de mașinile din parcul tău auto, trebuie să fii responsabil atât față de tine, cât și față de ceilalți participanți la trafic.…

Vezi produs
Există lucruri pe care nu le poți controla, însă te poți…

Există lucruri pe care nu le poți controla, însă te poți pregăti pentru ele. Încheie o asigurare CASCO Standard și nu doar că devii astfel mai responsabil, ci ai și garanția că…

Vezi produs