ACTUALIZARE – La OMNIASIG au fost avizate daune pentru 12 apartamente din incendiul de la Constanța

București, 23 decembrie 2021

În completarea informațiilor transmise de OMNIASIG Vienna Insurance Group în data 22 decembrie 2021, revenim cu o actualizare cu privire la dosarele de daună deschise în urma incendiului ce a avut loc pe 16 decembrie 2021 într-un bloc din Constanța.

Până în acest moment, OMNIASIG a primit avizare de daună pentru 12 apartamente din respectivul bloc, ce aveau încheiate asigurări facultative de locuință. Patru dintre acestea cuprind în acoperire și bunurile din interiorul apartamentelor.

Pentru 4 dintre aceste dosare de daună, compania a plătit deja un avans din valoarea despăgubirilor, iar alte 2 dosare sunt în curs de a fi procesate pentru plată. Pentru celelalte dosare de daună deschise, sunt în derulare procedurile de instrumentare, în vederea inițierii plății.

Reamintim că, la OMNIASIG, avizarea unei daune se poate face:

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezentă din 1995 pe piața asigurărilor din România, menținându-se constant în topul celor mai mari asigurători din țară. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare și o rețea de sucursale și agenții extinsă la nivel național. Cei peste 1.100 de angajați oferă constant clienților și partenerilor companiei serviciile de calitate care ne-au consacrat de-a lungul celor 26 de ani. Prin apartenența la Vienna Insurance Group, OMNIASIG oferă clienților și partenerilor săi stabilitate și putere financiară, precum și expertiză complexă pe toate liniile de asigurări generale.

OMNIASIG promovează excelența, responsabilitatea și integritatea în tot ceea întreprinde, cu obiectivul principal de a contribui la dezvoltarea societății și a comunității în care își desfășoară activitatea.

Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria precum şi în Europa Centrală şi de Est. Grupul are o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii, și este format din aproximativ 50 de companii din 30 de ţări. Cei peste 25.000 de angajaţi ai Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) au grijă de nevoile de zi cu zi ale celor peste 22 de milioane de clienți. Acțiunile VIG sunt cotate la Bursa de Valori din Viena din 1994. Compania beneficiază de rating A+ cu perspectivă stabilă din partea reputatei agenții internaționale de rating Standard & Poor's. Acesta este cel mai bun rating al unei companii din indicele ATX, principalul indice al Bursei de Valori din Viena. Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) colaborează îndeaproape cu Erste Group, cea mai mare bancă de retail din Europa Centrală și de Est.

Contact:
OMNIASIG Vienna Insurance Group

Mădălina Constantin, Director PR & Marketing

PR @ omniasig.ro

Aleea Alexandru, nr. 51, Sector 1, Bucureşti

Tel. 021.405.74.20, 0372.187.420 / www.omniasig.ro

Toate comunicatele Comunicatul următor