OMNIASIG aduce tehnologie de ultimă generație pentru constatarea daunelor auto provocate de grindină

În urma evenimentelor meteo neobișnuite din această perioadă, respectiv căderile de grindină din zona județului Constanța, OMNIASIG Vienna Insurance Group, în parteneriat cu DAS – Dellen Ausbeulservice GmbH, aduce o tehnologie de ultimă generație pentru constatarea daunelor auto provocate de acest fenomen natural.

Experiența oferită asiguraților companiei este rapidă și eficientă. Astfel, prin această tehnologie digitală, Tunel Scanner, constatarea unei daune auto se poate face în mai puțin de cinci minute, printr-o scanare completă, identificând numărul de avarii provocate de grindină pe suprafața vehiculului și mărimea acestora. Această scanare presupune un set de aproximativ 3000 de fotografii și filme din unghiuri și poziții diferite, astfel încât “radiografia” mașinii să atingă o acuratețe cât mai ridicată.

Această tehnologie pentru constatarea daunelor cauzate de grindină este momentan disponibilă doar în județul Constanța, însă echipamentul poate fi mutat în orice altă zonă, în funcție de situație și necesități.

Informații detaliate despre pașii care trebuie urmați, pot fi obținute la call center-ul OMNIASIG, 021.9669.

De asemenea, OMNIASIG, prin parteneriatele avute, propune folosirea tehnologiei Paintless Dent Repair (PDR) care îndepărtează deformațiile exterioare ale caroseriilor auto, fără necesitatea revopsirii sau a îndepărtării finisajului de fabrică, astfel încât vopseaua originală a mașinii să nu aibă de suferit.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezentă de 25 de ani pe piața asigurărilor din România, menținându-se constant în topul celor mai mari asigurători din țară. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare și o rețea de sucursale și agenții extinsă la nivel național. Cei peste 1.100 de angajați oferă constant clienților și partenerilor companiei serviciile de calitate care ne-au consacrat de-a lungul celor 25 de ani. Prin apartenența la Vienna Insurance Group, OMNIASIG oferă clienților și partenerilor săi stabilitate și putere financiară, precum și expertiză complexă pe toate liniile de asigurări generale.

OMNIASIG promovează excelența, responsabilitatea și integritatea în tot ceea întreprinde, cu obiectivul principal de a contribui la dezvoltarea societății și a comunității în care își desfășoară activitatea.

Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria precum şi în Europa Centrală şi de Est. Grupul cu o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii esteformat din aproximativ 50 de companii din 30 de ţări. Cei peste 25.000 de angajaţi ai Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) au grijă de nevoile de zi cu zi ale peste 22 de milioane de clienți. Acțiunile VIG sunt cotate pe Bursa de Valori din Viena din 1994 și beneficiază de un rating A+ cu perspectivă stabilă din partea reputatei agenții internaționale de rating Standard & Poor's. Acesta este cel mai bun rating al unei companii din indicele ATX, principalul indice al Bursei de Valori din Viena. Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) colaborează îndeaproape cu Erste Group, cea mai mare bancă de retail din Europa Centrală și de Est.

OMNIASIG Vienna Insurance Group

Mădălina Constantin, Director PR și Marketing

PR@omniasig.ro / www.omniasig.ro / Aleea Alexandru, nr. 51, Sector 1, Bucureşti

Tel. 021.405.74.20, 0372.187.420

Toate comunicatele Comunicatul următor