OMNIASIG asigură din nou flota companiei aeriene naționale TAROM

OMNIASIG Vienna Insurance Group va asigura din nou flota operatorului aerian național Tarom. Compania a câștigat licitația organizată de operatorul aerian de stat pentru furnizarea poliței de tip CASCO a flotei de aeronave și de răspundere față de pasageri, marfă și terți. Polița Casco Toate Riscurile (inclusiv piese de schimb și echipamente) și Răspundere Civilă va intra în vigoare începând cu data de 1 decembrie 2022, fiind valabilă timp de 12 luni, până pe 30 noiembrie 2023.

OMNIASIG are o expertiză vastă în domeniul asigurărilor de aviație, precum și o echipă de specialiști cu experiență, recunoscuți la nivelul pieței. Cu un istoric îndelungat și un portofoliu relevant pe această piață, compania urmărește ca, prin profesionalismul său, să rămână permanent unul dintre partenerii de încredere pe acest segment de asigurări, vizând totodată și o dezvoltare continuă și susținută a produselor și serviciilor oferite clienților și partenerilor.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Directorat, sub supravegherea și coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse şi o reţea teritorială extinsă.

 

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezentă din 1995 pe piața asigurărilor din România, menținându-se constant în topul celor mai mari și mai stabili asigurători din țară. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare și o rețea de sucursale și agenții extinsă la nivel național. Cei peste 1.100 de angajați oferă constant clienților și partenerilor companiei serviciile de calitate care ne-au consacrat de-a lungul tuturor acestor ani. Prin apartenența la Vienna Insurance Group, OMNIASIG oferă clienților și partenerilor săi stabilitate și putere financiară, precum și expertiză complexă pe toate liniile de asigurări generale.

OMNIASIG promovează excelența, responsabilitatea și integritatea în tot ceea ce întreprinde, cu obiectivul principal de a contribui la dezvoltarea societății și a comunității în care își desfășoară activitatea. 

Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG) este principalul grup de asigurări atât în Austria, cât și în întreaga regiune a Europei Centrale și de Est (ECE). Grupul cu o tradiție îndelungată, branduri puternice și o relație apropiată cu clienții este format din aproximativ 50 de companii din 30 de tari. Cei peste 25.000 de angajați ai VIG răspund nevoilor de zi cu zi ale celor peste 22 de milioane de clienți. Acțiunile VIG sunt cotate la Bursa de Valori din Viena din 1994. Grupul VIG beneficiază de rating A+ cu perspective stabile din partea reputatei agenții internaționale de rating Standard & Poor's. VIG colaborează îndeaproape cu Erste Group, cea mai mare bancă de retail din Europa Centrală și de Est.

Contact:

OMNIASIG Vienna Insurance Group 
Mădălina Constantin, Director PR & Marketing 
Email:
PR@omniasig.ro 
Aleea Alexandru, nr. 51, Sector 1, București 
Tel. 
021.405.74.200372.187.420

www.omniasig.ro

Toate comunicatele Comunicatul următor