OMNIASIG se alătură Crucii Roșii Române, în campania de sprijin a persoanelor afectate de conflictul armat din Ucraina

București, 2 martie 2022

În aceste momente tensionate, cauzate de războiul din Ucraina, este nevoie mai mult ca oricând să acționăm cu iubire, pace și solidaritate. Foarte mulți cetăţeni ucraineni trec, în prezent, în România, fugind din calea războiului, și au nevoie de ajutor. În spirit de solidaritate față de poporul ucrainean, OMNIASIG Vienna Insurance Group se implică în campania Crucii Roșii Române „UMANITATEA NU ARE GRANIȚE”, cu o donație în valoare de 10.000 de euro, pentru sprijin logistic, uman și material a civililor ucraineni care ajung în România.

OMNIASIG susține prin acest demers, în aceste momente dificile, familiile din Ucraina care și-au părăsit locuințele și îi încurajează pe toți cei care vor să se implice, să se alăture campaniei umanitare inițiate de Crucea Roșie Română, donând într-unul din conturile menționate pe website-ul organizației.  

În același timp, OMNIASIG se implică și la nivel local, în regiunea Iași, în campania umanitară „Ești printre prieteni... în România", printr-o donație în valoare de 5.000 de euro. Această campanie este o inițiativă a Asociației Club Rotary Iaşi, pentru sprijinul rapid al refugiaților din Ucraina în zonele de tranzit, prin intermediul a circa 400 de voluntari implicați în acestă acțiune.

 

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezentă din 1995 pe piața asigurărilor din România, menținându-se constant în topul celor mai mari asigurători din țară. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare și o rețea de sucursale și agenții extinsă la nivel național. Cei peste 1.100 de angajați oferă constant clienților și partenerilor companiei serviciile de calitate care ne-au consacrat de-a lungul celor 26 de ani. Prin apartenența la Vienna Insurance Group, OMNIASIG oferă clienților și partenerilor săi stabilitate și putere financiară, precum și expertiză complexă pe toate liniile de asigurări generale.

OMNIASIG promovează excelența, responsabilitatea și integritatea în tot ceea întreprinde, cu obiectivul principal de a contribui la dezvoltarea societății și a comunității în care își desfășoară activitatea.

Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria precum şi în Europa Centrală şi de Est. Grupul are o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii, și este format din aproximativ 50 de companii din 30 de ţări. Cei peste 25.000 de angajaţi ai Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) au grijă de nevoile de zi cu zi ale celor peste 22 de milioane de clienți. Acțiunile VIG sunt cotate la Bursa de Valori din Viena din 1994. Compania beneficiază de rating A+ cu perspectivă stabilă din partea reputatei agenții internaționale de rating Standard & Poor's. Acesta este cel mai bun rating al unei companii din indicele ATX, principalul indice al Bursei de Valori din Viena. Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) colaborează îndeaproape cu Erste Group, cea mai mare bancă de retail din Europa Centrală și de Est.

Contact:
OMNIASIG Vienna Insurance Group

Mădălina Constantin, Director PR & Marketing

PR @ omniasig.ro / Aleea Alexandru, nr. 51, Sector 1, Bucureşti

Tel. 021.405.74.20, 0372.187.420 / www.omniasig.ro

Toate comunicatele Comunicatul următor