OMNIA Turism 1

OMNIASIG Vienna Insurance Group confirmă faptul că agenția Omnia Turism este asigurată la societatea noastră pentru riscul privind rambursarea cheltuielilor de repatriere și/sau a sumelor achitate de turist în cazul insolvabilității sau falimentului agenției de turism, suma asigurată fiind de 50.000 USD/polita de asigurare, în conformitate cu prevederile legale. .

Obiectul poliței de asigurare constă în acoperirea de către asigurător a riscului de neplată a debitului pe care îl are asiguratul față de turiști (beneficiarii asigurării), cauzat de neexecutarea integrală sau parțială a contractelor de comercializare a pachetului de servicii turistice încheiate cu aceștia, în cazul insolvabilității sau falimentului asiguratului.

Persoanele păgubite vor avea posibilitatea să contacteze OMNIASIG Vienna Insurance Group la numărul de call-center 021-9669 pentru avizarea daunelor și pentru întocmirea dosarelor de daună și completarea acestora cu documentele justificative necesare.

Suntem alături de asiguratul nostru și de persoanele păgubite și vom depune toate eforturile pentru a soluționa cererile de despăgubire în cel mai scurt timp posibil, în conformitate cu condițiile de asigurare, în limita sumei asigurate.


***

OMNIASIG Vienna Insurance Group, membră a grupului Vienna Insurance Group (VIG), este una dintre cele mai mari şi mai stabile companii de asigurări generale din România, având indicatorii de solvabilitate și lichiditate la nivele superioare și sigure. OMNIASIG este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Directorat, sub supravegherea și coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse şi o reţea teritorială extinsă.

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria, precum şi in Europa Centrală şi de Est. Grupul cu o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii este format din aproximativ 50 de companii din 25 de ţări. VIG are o experienţă de 190 de ani în domeniul asigurărilor. Având aproximativ 25.000 de angajaţi, Vienna Insurance Group este lider incontestabil în Austria și în piețele ECE pe care activează. Grupul se bucură de o poziţionare excelentă, care îi permite să valorifice oportunităţile de creştere pe termen lung, într-o regiune cu 180 de milioane de locuitori. Vienna Insurance Group este compania cel mai bine cotată dintre emitenţii care fac parte din ATX, indicele principal al Bursei de Valori din Viena. Grupul este, de asemenea, listat la Bursa din Praga

Contact:

OMNIASIG Vienna Insurance Group

Mădălina Constantin, Director PR și Marketing

madalina.constantin@omniasig.ro / www.omniasig.ro / Aleea Alexandru, nr. 51, Sector 1, Bucureşti

Tel. 021.405.74.20, 0372.187.420

Toate comunicatele Comunicatul următor