OMNIASIG a devenit partener al Asociației Retromobil Club România

București, 8 februarie 2022

OMNIASIG Vienna Insurance Group a încheiat un parteneriat cu Asociația RETROMOBIL Club România, prin intermediul căruia compania oferă o gamă extinsă de polițe de asigurare tuturor membrilor asociației și familiilor acestora.

OMNIASIG este un partener de încredere și urmărește permanent să ofere o experiență cât mai plăcută, rapidă și sigură clienților, în relația cu produsele și serviciile companiei. Siguranța și grija față de clienți sunt prioritare, iar OMNIASIG face toate demersurile necesare pentru a le oferi acestora servicii complete, de calitate și inovatoare, împreună cu un proces de plată rapidă a daunelor.

De-a lungul timpului, OMNIASIG a fost alături de Asociația Retromobil Club România în cadrul evenimentelor organizate de aceștia, construind astfel un parteneriat de încredere.

 

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezentă din 1995 pe piața asigurărilor din România, menținându-se constant în topul celor mai mari asigurători din țară. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare și o rețea de sucursale și agenții extinsă la nivel național. Cei peste 1.100 de angajați oferă constant clienților și partenerilor companiei serviciile de calitate care ne-au consacrat de-a lungul celor 27 de ani. Prin apartenența la Vienna Insurance Group, OMNIASIG oferă clienților și partenerilor săi stabilitate și putere financiară, precum și expertiză complexă pe toate liniile de asigurări generale.

OMNIASIG promovează excelența, responsabilitatea și integritatea în tot ceea întreprinde, cu obiectivul principal de a contribui la dezvoltarea societății și a comunității în care își desfășoară activitatea.

Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria precum şi în Europa Centrală şi de Est. Grupul are o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii, și este format din aproximativ 50 de companii din 30 de ţări. Cei peste 25.000 de angajaţi ai Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) au grijă de nevoile de zi cu zi ale celor peste 22 de milioane de clienți. Acțiunile VIG sunt cotate la Bursa de Valori din Viena din 1994. Compania beneficiază de rating A+ cu perspectivă stabilă din partea reputatei agenții internaționale de rating Standard & Poor's. Acesta este cel mai bun rating al unei companii din indicele ATX, principalul indice al Bursei de Valori din Viena. Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) colaborează îndeaproape cu Erste Group, cea mai mare bancă de retail din Europa Centrală și de Est.

Asociația Retromobil Club România este o asociație non-profit, cu personalitate juridică, constituită în anul 1998 în scopul promovării și apărării intereselor economice, juridice, tehnice, culturale, sportive ale deţinătorilor de vehicule istorice.

În virtutea scopului pentru care a fost constituită, Retromobil organizează anual peste 40 de evenimente naționale și internaționale în vederea promovării vehiculelor istorice și cultivarea pasiunii de colecționare și restaurare a acestora, evenimentele organizate de Retromobil având un caracter cultural-sportiv și reprezentând în momentul de față cel mai activ promotor în plan internațional al vehiculelor de fabricație românească. Retromobil Club România are peste 3.000 de vehicule istorice înregistrate în toate județele țării.

Totodată, Asociația Retromobil Club România, este autoritate națională a FIVA (Fédération Internationale des Véhicules Anciens) în România, singura entitate abilitată să emită la cerere atestat de vehicul istoric.

 

Contact:
OMNIASIG Vienna Insurance Group

Mădălina Constantin, Director PR & Marketing

PR @ omniasig.ro

Aleea Alexandru, nr. 51, Sector 1, Bucureşti

Tel. 021.405.74.20, 0372.187.420 / www.omniasig.ro

Toate comunicatele Comunicatul următor