OMNIASIG lansează campania promoţională “Continuăm împreună”

Cu prilejul finalizării fuziunii, OMNIASIG Vienna Insurance Group lansează campania promoţională “Continuăm împreună”. Campania se adresează tuturor clienţilor persoane fizice care îşi reînnoiesc poliţa de asigurare sau încheie una nouă la OMNIASIG Vienna Insurance Group, în perioada 1 iunie–31 decembrie 2012.

Astfel, clienţii care încheie o poliţă de asigurare la OMNIASIG în perioada campaniei participă automat la tragerea la sorţi organizată lunar în care se vor extrage premii pentru fiecare judeţ în parte şi pentru Municipiul Bucureşti. Numărul total de premii oferite este de 294, ele constând în: telefoane tip smartphone, tablete şi laptop-uri.

Campania “Continuăm împreună” se desfăşoară conform următorului algoritm:

• pentru lunile iulie şi octombrie se vor acorda ca premii telefoane tip smartphone, într-un număr total de 84;
  • pentru lunile august şi noiembrie se vor acorda ca premii tablete, într-un număr total de 84;
  • pentru lunile iunie, septembrie şi decembrie se vor acorda ca premii laptop-uri, într-un număr total de 126.

Extragerile vor avea loc în fiecare zi de 15 pentru luna precedentă, iar dacă această dată este aferentă weekend-ului, în ziua imediat următoare. Acestea se vor efectua separat pentru fiecare judeţ în parte şi pentru Bucureşti. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe website-ul companiei, www.omniasig.ro, şi prin intermediul unui email personalizat.

Regulamentul oficial al Campaniei “Continuăm împreună” este publicat pe www.omniasig.ro şi este disponibil în mod gratuit pentru orice participant, printr-o solicitare scrisă, la sediul OMNIASIG Vienna Insurance Group.

Actualul OMNIASIG a luat fiinţă în urma finalizării fuziunii prin absorbţie dintre BCR Asigurări şi vechiul OMNIASIG. Scopul realizării acestei fuziuni a fost crearea unei companii mai puternice, mai mari şi foarte stabilă din punct de vedere financiar, care să ofere servicii de asigurări la standarde mult mai înalte, devenind astfel un adevărat lider al pieţei.

Vienna Insurance Group (VIG) este cea mai bine clasată companie conform indicelui bursier ATX al bursei din Viena. Vienna Insurance Group, cu sediul în Viena, este unul din grupurile de asigurări lider din Europa Centrală şi de Est. În afara pieţei de origine Austria, Vienna Insurance Group este activă, prin subsidiare şi grupuri de asigurări, şi în Albania, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Germania, Estonia, Georgia, Croaţia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Cehă, Turcia, Ucraina, Ungaria şi Belorusia. Pe lângă acestea, există filiale ale Wiener Städtische Versicherung în Italia şi Slovenia, iar Donau Versicherung are o filială în Italia.

Pe piaţa din Austria, Vienna Insurance Group este prezentă prin Wiener Städtische Versicherung, Donau Versicherung şi Sparkassen Versicherung.