OMNIASIG lansează inspecția de risc a mașinii, 100% digitală, la încheierea unei polițe CASCO

București, 12 ianuarie 2023

OMNIASIG Vienna Insurance Group face un nou pas în dezvoltarea digitală. Astfel, compania a lansat opțiunea de efectuare a inspecției de risc a mașinii într-o modalitate 100% digitală, în procesul încheierii unei asigurări auto facultative Casco.

image_2

Acum clienții își pot realiza singuri inspecția de risc, de la distanță, atunci când încheie o poliță Casco, în doar câteva minute, folosind telefonul mobil prin utilizarea unei aplicații intuitive, ușor de utilizat, fără asistență din partea reprezentantului OMNIASIG. Urmărind câțiva pași simpli, asiguratul își fotografiază mașina cu telefonul, din diferite unghiuri, documentând astfel starea curentă a vehiculului, și, cu un singur click, informațiile sunt apoi transmise către OMNIASIG. După finalizarea acestui proces, clientul primește un link unde va putea semna digital raportul inspecției de risc, fără a mai fi nevoit să se deplaseze într-un sediu OMNIASIG. Utilizând această nouă opțiune, asigurații noștri se bucură de eficiență și rapiditate în realizarea inspecției de risc a mașinii.

iamgine_3

În linie cu obiectivul său strategic de digitalizare și inovație, OMNIASIG contribuie permanent la dezvoltarea unei industrii a asigurărilor mai sustenabilă și mai bine pregătită pentru viitor. Astfel, urmărim permanent implementarea unor tehnologii noi, astfel încât experiența clientului să fie una cât mai plăcută și mai eficientă, iar de acum inspecția de risc a mașinii poate fi făcută și din confortul propriei case, direct de pe telefon.

Utilizarea acestei soluții digitale este deja disponibilă la încheierea oricărei polițe Casco prin intermediul unui reprezentant OMNIASIG.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezentă din 1995 pe piața asigurărilor din România, menținându-se constant în topul celor mai mari și mai stabili asigurători din țară. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare și o rețea de sucursale și agenții extinsă la nivel național. Cei peste 1.100 de angajați oferă constant clienților și partenerilor companiei serviciile de calitate care ne-au consacrat de-a lungul tuturor acestor ani. Prin apartenența la Vienna Insurance Group, OMNIASIG oferă clienților și partenerilor săi stabilitate și putere financiară, precum și expertiză complexă pe toate liniile de asigurări generale.

OMNIASIG promovează excelența, responsabilitatea și integritatea în tot ceea întreprinde, cu obiectivul principal de a contribui la dezvoltarea societății și a comunității în care își desfășoară activitatea.

Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG) este principalul grup de asigurări atât în Austria, cât și în întreaga regiune a Europei Centrale și de Est (ECE). Grupul are o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii, și este format din aproximativ 50 de companii din 30 de ţări. Cei peste 25.000 de angajaţi ai VIG au grijă de nevoile de zi cu zi ale celor peste 22 de milioane de clienți. Acțiunile VIG sunt cotate la Bursa de Valori din Viena din 1994, la Bursa de Valori din Praga din 2008 și la Bursa de Valori din Budapesta din noiembrie 2022. Compania beneficiază de rating A+ cu perspectivă stabilă din partea reputatei agenții internaționale de rating Standard & Poor's. VIG colaborează îndeaproape cu Erste Group, cea mai mare bancă de retail din Europa Centrală și de Est.

Mădălina Constantin, Director PR, Marketing & CSR
Email: PR@omniasig.ro