OMNIASIG oferă reduceri de vară la asigurările de locuinţe

OMNIASIG Vienna Insurance Group oferă doar în perioada iulie–septembrie 2013 reduceri de până la 25% clienţilor care încheie sau reînnoiesc o poliţă de asigurare facultativă a locuinţei. Astfel, clienţii pot primi o reducere de 10% sau 15%, în funcţie de judeţul în care locuiesc, iar cei care deţin şi o poliţă Casco sau RCA în vigoare la OMNIASIG primesc o reducere suplimentară de 10% la încheierea unei asigurări de locuinţă, indiferent de judeţul în care este situat imobilul.

Promoţia este valabilă pentru toate produsele OMNIASIG destinate protecţiei locuinţelor: Asigurarea complexă GARANT, inclusiv pachetele SUMMUM şi AMPLUS

Asigurarea locuinţelor pentru toate riscurile VIVA CASA

“Am iniţiat această campanie de reduceri pentru a facilita accesul clienţilor noştri la o protecţie durabilă şi complexă. Tarifele practicate la noi în ţară se situează sub media europeană, dar, cu toate acestea, apetitul pentru asigurări al românilor este scăzut. Continuăm astfel să promovăm acest segment, în vederea creşterii gradului de cuprindere în asigurare a locuinţelor, fapt care reprezintă o preocupare mai veche a OMNIASIG VIG. Urmărim în acest fel să oferim o acoperire potrivită fiecărui client, astfel încât, în cazul producerii riscului asigurat, patrimoniul acestuia, din care face parte fără îndoială şi locuinţa, să nu fie afectat”

– a declarat domnul Mihai Tecău, Preşedinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este una dintre cele mai mari companii de asigurări din România, având un capital social de 386.545.383 lei, un portofoliu de peste 100 produse şi o reţea teritorială extinsă. OMNIASIG VIG este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Consiliul de Supraveghere şi Directorat. În prezent, Vienna Insurance Group, prin toate companiile membre, este pe primul loc pe piaţa asigurărilor din România.

Vienna Insurance Group (VIG) este liderul pieţei asigurărilor atât în Austria cât şi în Europa Centrală şi de Est. Aproximativ 50 de companii în 24 de ţări formează un Grup cu o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi relaţii strânse cu clienţii. VIG are o experienţă în domeniul asigurărilor de aproape 190 de ani. Cu aproximativ 24.000 de angajaţi, Vienna Insurance Group este lider incontestabil pe pieţele sale de bază. Aşadar, Grupul este poziţionat excelent pentru a profita de oportunităţile de creştere pe termen lung, într-o regiune cu 180 milioane de oameni. Vienna Insurance Group este cea mai bine clasată companie conform ATX, principalul indice al Bursei de Valori din Viena; acţiunile sale sunt listate şi la Bursa de Valori din Praga.

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile oferite de OMNIASIG Vienna Insurance Group sunt disponibile pe www.omniasig.ro şi în cadrul tuturor unităţilor teritoriale ale companiei.