OMNIASIG Vienna Insurance Group asigură angajații Finanțelor Publice, membrii SindFISC

OMNIASIG Vienna Insurance Group, în parteneriat cu FABRICA DE ASIGURĂRI – Broker de Asigurare, a încheiat cu Sindicatul Național Finanțe Publice (SindFISC), reprezentat de președintele SindFISC, Liviu Toader, două polițe de asigurare: una pentru asigurarea angajaților în caz de accidente și o a doua pentru răspunderea civilă profesională.

Sindicatul Național Finanțe Publice reprezintă personalul Ministerului Finanțelor Publice, Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Direcției Generale de Administrare a Marilor Contribuabili, Direcțiilor Generale Regionale ale Finanțelor Publice și al altor instituții aflate în subordinea Ministerului Finanțelor Publice și Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Începând cu luna iunie 2016, OMNIASIG VIG oferă servicii de asigurare în caz de deces, invaliditate, intervenții chirurgicale, cheltuieli funerare, oferind de asemenea și o acoperire de 24 de ore pe zi, pentru accidente de muncă.

Cea de-a doua poliță, de răspundere civilă profesională a personalului angajat, acoperă toți membrii SindFISC înregistraţi la data de 25 mai 2016, urmând ca noii membri care vor fi înregistraţi ulterior datei de intrare în valabilitate a poliţei să beneficieze de aceleaşi condiţii.

Cele două polițe acoperă o perioadă de 12 luni.

Membrii SindFISC, prin colaborarea cu OMNIASIG VIG, pot beneficia de consiliere specializată în vederea obţinerii celor mai bune condiţii pentru asigurarea autovehiculelor deținute, a locuințelor, a bunurilor în general, pentru asigurările medicale de călătorie sau de sănătate.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este cea mai mare companie de asigurări generale din România, având în 2015, un capital social de 463.807.666 lei, marja de solvabilitate disponibilă (conform Solvency I, la sfârșitul anului 2015) este de 300.252.364 lei (în condiţiile în care marja de solvabilitate minimă impusă de lege este de 133.161.891 lei), gradul de solvabilitate este de 225% şi coeficientul de lichiditate, de 1,81. Compania are un portofoliu de peste 100 produse şi o reţea teritorială extinsă. OMNIASIG VIG este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Consiliul de Supraveghere şi Directorat. În prezent, Vienna Insurance Group, prin toate companiile membre, este pe primul loc pe piaţa asigurărilor din România.

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul expert pe piața asigurărilor din Austria, precum şi din Europa Centrală şi de Est. Grupul care are o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii este format din aproximativ 50 de companii din 25 de ţări. VIG are o experienţă de 190 de ani în domeniul asigurărilor. Având aproximativ 23.000 de angajaţi, Vienna Insurance Group este lider incontestabil pe principalele pieţe unde îşi desfăşoară activitatea. Grupul se bucură de o poziţionare excelentă, care îi permite să valorifice oportunităţile de creştere pe termen lung, într-o regiune cu 180 de milioane de locuitori. Vienna Insurance Group este cea mai bine clasată companie conform ATX, principalul indice al Bursei de Valori din Viena; acţiunile sale sunt listate şi la Bursa de Valori din Praga.