Premieră pe piața de asigurări auto din România, OMNIASIG lansează prima asigurare CASCO All Risks

OMNIASIG Vienna Insurance Group lansează VIVA CASCO, prima asigurare auto facultativă (CASCO) de tipul All Risks de pe piața asigurărilor din România.

VIVA CASCO acoperă toate riscurile (All Risks) ce pot provoca daune unui autovehicul. Pe lângă riscurile binecunoscute ale unei polițe obșinuite, precum furt sau riscuri catastrofale, VIVA CASCO acoperă daunele produse în urma unui eveniment ale cărui urmări negative nu sunt sesizabile la momentul producerii, daune urmare a accidentelor de circulație în afara drumurilor publice, daunele produse de autor necunoscut, vandalism, avarii la elementele vitrate, daune produse din vina unui asigurat cu o poliță RCA valabilă etc.

De asemenea polița VIVA CASCO asigură echipamentele suplimentare montate pe autovehicule, roți de rezervă și scule din dotarea standard, aparținând acestora.

„Segmentul CASCO a înregistrat scăderi succesive în ultimul an și cu toate acestea continuă să dețină o pondere importantă în portofoliul total al pieței asigurărilor, de peste 20%. Ne dorim revitalizarea, împrospătarea acestui segment, prin introducerea unui produs nou, revoluționar pe piață. VIVA CASCO, reprezintă o premieră pentru industria asigurărilor din România și suntem mândrii că OMNIASIG Vienna Insurance Group este prima companie care oferă acest produs cu avantaje superioare multiple pentru clienții săi: acoperire completă pentru autovehicule prin despăgubirea tuturor riscurilor. În calitate de lider al pieței de asigurări, înțelegem să ne manifestăm pe piață nu doar din perspectiva forței de vânzare, ci și prin introducerea unor produse noi, inovative, care să genereze reale beneficii pentru cei care le vor utiliza”

- a declarat Mihai Tecău, Președinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group.

Optând pentru achiziționarea acestui produs asiguratul OMNIASIG Vienna Insurance Group are posibilitatea de a alege acoperirea All Risks, pentru toate riscurile, sau una din cele 7 variante cu acoperire punctuală. În același timp, asiguratul beneficiază de o protecție dublă integrată (asigurare completă și Asistență Rutieră), de o teritorialitate extinsă, facilități de plată, promptitudine, posibilitatea anunțării producerii unui eveniment asigurat la Call Centr-ul OMNIASIG, la numărul de telefon 021.9669, disponibil 24h/24h, 7 zile din 7.

“OMNIASIG este singura companie de asigurări care deține în portofoliul său acest produs cu o acoperire atât de extinsă, care pe lângă elementele de noutate, păstrează componente ale unei polițe CASCO cu care asigurații sunt deja familiarizați, cum este Asistenta Rutieră în țară și în străinătate, Call Center-ul cu program non-stop, pentru notificarea producerii unui eveniment si altele. Ne propunem ca și în continuare să oferim produse și servicii de calitate și să stabilim noi repere pe piața asigurărilor din România.”

- a mai adaugat Mihai Tecau.

Actuala companie OMNIASIG este rezultatul finalizării fuziunii dintre BCR Asigurări şi vechiul OMNIASIG. Scopul acestei fuziuni a fost crearea unei companii mai puternice, mai mari şi mai solide, care să aibă capacitatea de a oferi clienților săi o calitate superioară a serviciilor de asigurare si care să poată deveni lider de piață, obiectiv îndeplinit la numai două luni de la finalizarea procesului de fuziune.

Vienna Insurance Group (VIG) este cea mai bine clasată companie la bursa din Viena conform indicelui bursier ATX. Vienna Insurance Group, cu sediul în Viena, este unul din grupurile de asigurări lider din Europa Centrală şi de Est. În afara pieţei de origine Austria, Vienna Insurance Group este activă, prin subsidiare şi grupuri de asigurări, în 24 de state ale Europei Centrale și de Est.

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile oferite de către OMNIASIG Vienna Insurance Group sunt disponibile pe www.omniasig.ro şi în cadrul tuturor unităţilor teritoriale ale societăţii.

Contact:

OMNIASIG Vienna Insurance Group

Mădălina Constantin, Director PR și Marketing

madalina.constantin@omniasig.ro / www.omniasig.ro / Aleea Alexandru, nr. 51, Sector 1, Bucureşti

Tel. 021.405.74.20, 0372.187.420

Toate comunicatele Comunicatul următor