25 de ani de performanță, cu multe premii și cel puțin la fel de multe bucurii și felicitări

De peste 25 de ani, OMNIASIG face din performanță o tradiție și își păstrează același obiectiv principal, de a oferi produse și servicii de asigurare de cea mai bună calitate, adaptându-se întotdeauna nevoilor clienților săi. 

 

PREMII PENTRU ASIGURAȚII OMNIASIG 

Pentru a celebra cei 25 de ani de activitate în România, OMNIASIG a derulat o campanie aniversară care s-a adresat clienților persoane fizice care au încheiat o poliță de asigurare facultativă, în perioada 2 noiembrie 2020–31 ianuarie 2021, pe o durată de cel puțin un an, sau și-au reînnoit-o pe cea veche. În această perioadă dificilă pentru noi toți, am decis să sărbătorim această vârstă ÎMPREUNA cu asigurații noștri, întrucât pentru noi este foarte important să le fim mereu alături și să le oferim bucurii și posibilitatea de a se bucura de premii foarte atractive și valoroase. 

Campania avut ca finalitate premierea a 128 de fericiți câștigători cu premii în valoare totală de 452.500 lei.

 

PREMIILE

Premiile aniversare din campanie au fost:  

  • 2 mașini Ford Puma Eco Boost Hybrid
  • 63 Carduri George de la BCR (3 carduri cu câte 25.000 lei pe fiecare, 25 carduri cu câte 2.500 lei pe fiecare, 35 carduri cu câte 250 lei pe fiecare)
  • 63 Vouchere ALTEX pentru CASA TA (3 vouchere în valoare de câte 25.000 lei fiecare, 25 vouchere în valoare de câte 2.500 lei fiecare, 35 vouchere în valoare de câte 250 lei fiecare).

 

CÂȘTIGĂTORII

Vă invităm să îi cunoașteți acum pe cei doi câștigători ai MARILOR PREMII, și, de ce nu, să îi felicitați pentru această reușită.

IULIU-DAN ARACS-TĂMAȘ  are 44 de ani și este medic oftalmolog. Nu doar că nu se aștepta să vină un așa premiu peste el, dar chiar a și uitat că era înscris în concursul aniversar. ☺ Supriza a fost cu atât mai mare!

El a ales cât se poate de obiectiv și orientat pe nevoia afacerii sale să își încheie la OMNIASIG polița de asigurări de răspundere civilă profesională care i-a adus marele premiu, și mare i-a fost mirarea când a aflat că a câștigat unul dintre autoturismele Ford Puma Eco Boost Hybrid.

Dan este un client fidel OMNIASIG. În ultimii 3 ani a încheiat mai multe polițe de asigurări la noi, iar în prezent are și polițele RCA și CASCO încheiate tot la OMNIASIG, pentru ambele mașini pe care le deține. Știe deja că poate avea toată încrederea în serviciile pe care le oferim și în profesionalismul pe care l-a găsit în brokerul cu care colaborează. 

Fiind din Satu Mare, este mai puțin surprinzător locul în care a decis să facă primul drum cu noul său autoturism Ford Puma Eco Boost Hybrid. Da, ați ghicit, va face drumul înapoi spre casă. 😊 

Felicitări, IULIU, și îți mulțumim pentru încrederea în OMNIASIG!

omniasig-0099.jpg

 

Cel de-al doilea câștigător al marelui premiu este GEORGE CRIȘAN, în vârstă de 31 de ani, din Constanța. Colaborarea noastră cu George este mai recentă, avea doar de câteva luni încheiată la noi polița sa de asistență rutieră pe care a plătit prima de 49 lei / an, și cu care a câștigat marele premiu. Își luase această poliță pentru mașina nouă pe care și-o cumpărase ☺. George este obișnuit să petreacă mult timp în spatele volanului, el fiind curier, dar asta nu a diminuat niciun pic bucuria lui la aflarea veștii că va deveni proprietarul unui Ford Puma Eco Boost Hybrid, mai nou chiar decât automobilul pe care îl deținea deja.

Având în vedere că într-un timp atât de scurt de la începerea colaborării sale cu OMNIASIG, am reușit să îi facem o așa mare surpriză, suntem destul de convinși că am legat o prietenie de lungă durată. 😊 

Pe lângă drumul spre mare pe care îl va face cu noul său autoturism, George plănuiește să facă un drum luuung către Germania, așa că îi urăm drumuri line și să se bucure din plin de peisaje! 

omniasig-0009.jpg

 

Mulțumim pentru încredere și devotament tuturor clienților care s-au înscris în campania aniversară OMNIASIG 25 de ANI și vă invităm să rămâneți aproape de noi pentru a descoperi noutățile despre produsele și serviciile noastre, precum și alte campanii viitoare!
 

Toate articolele Articolul urmator