Asistență rutieră

Serviciul care te asigură să ajungi cu bine la destinație

Când ești pe drum și se întâmplă să treci printr-o situație dificilă în care ai nevoie de ajutor, suntem alături de tine cu serviciile de care ai nevoie, pentru ca tu să treci cu bine peste incident și să îți poți continua drumul. 

Beneficiezi de serviciile de Asistență Rutieră dacă ai optat pentru această facilitate în polița ta Casco sau dacă ți-ai achiziționat separat o poliță de asigurare de Asistență Rutieră de la OMNIASIG. Asistența rutieră se efectuează de către personal specializat atunci când mașina ta se află pe drumurile publice din România și este în incapacitate de deplasare. Evenimentele în urma cărora mașina ta nu mai este deplasabilă pot fi următoarele: accidente în trafic, defecțiuni tehnice, pană de cauciuc, pierderea cheilor etc.

Asistența rutieră te asigură că indiferent de ce problemă ai cu maşina, un specialist va veni şi ţi-o va remedia.

Tot ce trebuie să faci este să suni la

dacă ai inclusă Asistența Rutieră în polița ta de asigurare CASCO

021-9765

dacă ți-ai achiziționat separat o poliță de asigurare de Asistență Rutieră

În funcție de planul de acoperire ales, poți beneficia de următoarele servicii:
Wheel
Asistență la locul producerii incidentului
Accident 2
Tractarea sau înlocuirea temporară a mașinii

Serviciul de ASISTENȚA RUTIERĂ este valabil pentru autoturismele care nu sunt utilizate pentru participarea la competiţii sportive, curse, raliuri de maşini sau antrenamente specifice acestor activități sau pentru activităţi de taximetrie, rent-a-car, pază şi protecţie, şcoli de sofer, sau transport mărfuri şi/sau persoane. Acest serviciu este disponibil doar pentru autoturisme cu vechime de până la 10 ani, la data emiterii poliței.