OMNIASIG lansează împreună cu BCR campania-concurs ”Multi Protect aniversează 1 an”

București, 2 februarie 2022

OMNIASIG Vienna Insurance Group lansează împreună cu Banca Comercială Română (BCR) campania-concurs ”Multi Protect aniversează 1 an”, prin care clienții care cumpără în perioada 18 ianuarie–18 aprilie 2022 o asigurare Multi Protect din aplicația George de la BCR, pot câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile:

  • 1 LAPTOP de ultimă generație
  • 1 super SMARTPHONE
  • 1 SMARTWATCH de ultimă generație
  • 6 CARDURI CADOU în valoare de 500 lei fiecare.

Mai multe detalii și Regulamentul campaniei se regăsesc aici

Multi Protect

Multi Protect este o asigurare digitală complexă destinată acoperirii pierderilor și furturilor de bunuri personale și de bani, precum și a tranzacțiilor frauduloase cu cardul și cu PIN-ul, care nu intră în responsabilitatea băncii conform legislației în vigoare. Este prima poliță de acest tip din România care poate fi contractată digital, într-un ecosistem online financiar-bancar, fiind accesibilă prin aplicația George, sau în cadrul fluxului digital de deschidere cont George, pentru clienții noi.

Această asigurare acoperă furtul telefonului, al laptopului, al tabletei, indiferent că sunt personale sau de serviciu, precum și pierderea anumitor bunuri personale cum ar fi portofel, geantă sau ochelari. Mai mult decât atât, asigurarea acoperă furtul numerarului sustras împreună cu geanta sau portofelul și chiar al numerarului retras de la ATM, dacă furtul s-a petrecut prin acte de violență în primele 12 ore după retragere.

O descriere completă a acoperirilor poate fi găsită aici.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezentă din 1995 pe piața asigurărilor din România, menținându-se constant în topul celor mai mari asigurători din țară. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare și o rețea de sucursale și agenții extinsă la nivel național. Cei peste 1.100 de angajați oferă constant clienților și partenerilor companiei serviciile de calitate care ne-au consacrat de-a lungul celor peste 25 de ani. Prin apartenența la Vienna Insurance Group, OMNIASIG oferă clienților și partenerilor săi stabilitate și putere financiară, precum și expertiză complexă pe toate liniile de asigurări generale.

OMNIASIG promovează excelența, responsabilitatea și integritatea în tot ceea întreprinde, cu obiectivul principal de a contribui la dezvoltarea societății și a comunității în care își desfășoară activitatea.

Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria precum şi în Europa Centrală şi de Est. Grupul are o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii, și este format din aproximativ 50 de companii din 30 de ţări. Cei peste 25.000 de angajaţi ai Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) au grijă de nevoile de zi cu zi ale celor peste 22 de milioane de clienți. Acțiunile VIG sunt cotate la Bursa de Valori din Viena din 1994. Compania beneficiază de rating A+ cu perspectivă stabilă din partea reputatei agenții internaționale de rating Standard & Poor's. Acesta este cel mai bun rating al unei companii din indicele ATX, principalul indice al Bursei de Valori din Viena. Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) colaborează îndeaproape cu Erste Group, cea mai mare bancă de retail din Europa Centrală și de Est.

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe. BCR oferă o gamă completă de produse și servicii financiare, printr-o rețea de 18 de centre de afaceri și 16 de birouri mobile dedicate companiilor și 327 de unități retail situate în majoritatea orașelor din țară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca nr.1 în România pe piața tranzacțiilor bancare, clienții BCR dispunând de cea mai mare rețea națională de ATM-uri și mașini multifuncționale – aproape 1.800 de echipamente, 11.300 POS-uri și servicii bancare complete prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking și E-commerce.

Contact

OMNIASIG Vienna Insurance Group

Mădălina Constantin, Director PR și Comunicare

PR @ omniasig.ro 

Aleea Alexandru, nr. 51, Sector 1, Bucureşti

Tel. 021.405.74.20, 0372.187.420

www.omniasig.ro

Toate comunicatele Comunicatul urmator